Προϊόντα Αρδευτικών Δικτύων

προϊόντα άρδευσης

Τα προϊόντα ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας της εμπορικής ενασχόλησης της εταιρίας μας. Δημιουργία νέων δικτύων, αντικατάσταση ή επιδιόρθωση υφιστάμενων,  δημιουργία αυτοματισμών ποτίσματος – με απώτερο σκοπό την εξοικονόμηση υδάτινων πόρων, ενέργειας και κόστους – σε μας θα βρείτε την λύση για κάθε σας ανάγκη.

Με διαρκή ενημέρωση για νέα προϊόντα και τεχνολογίες και σε συνεργασία με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής και εμπορίας σωλήνων, εξαρτημάτων, αυτοματισμών και αντλιών, η Υδροεμπορική Κρήτης είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας με πλήρη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Σωλήνες Πολυαιθυλενίου Αρδευτικών Δικτύων

Οι σωλήνες πολυαιθυλενίου που χρησιμοποιούνται στα δίκτυα άρδευσης διαχωρίζονται σε σωλήνες από πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας LDPE και πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE).

Οι σωλήνες χαμηλής πυκνότητας (LDPE) παράγονται σε κλάσεις αντοχής έως και 6 ατμόσφαιρες και χρησιμοποιούνται για επιφανειακή μεταφορά και εφαρμογή του αρδευτικού νερού σε συνδυασμό με εξωτερικούς καταιωνιστήρες / σταλάκτες και σε σωλήνες με ενσωματωμένους σταλάκτες – σταλακτηφόροι- με δυνατότητα επιλογής ποσότητας για εφαρμογή νερού 2 – 4 – 8 λίτρα ανά ώρα. 

Οι σωλήνες υψηλής πυκνότητας HDPE χρησιμοποιούνται για επιφανειακή και υπόγεια μεταφορά και διανομή νερού. Παράγονται σε κλάσεις πίεσης από 4 έως και 32 ατμόσφαιρες.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ – ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ

Εξαρτήματα Σύνδεσης

Στην Υδροεμπορική Κρήτης θα βρείτε πλήρη γκάμα εξαρτημάτων σύνδεσης αρδευτικών δικτύων. Μηχανικής σύσφιξης ονομαστικής πίεσης 6, 10 και 16 ατμοσφαιρών πλαστικά (κοχλιωτά και τύπου ΛΟΚ), εξαρτήματα μηχανικής σύσφιξης ορειχάλκινα για μεγάλες πιέσεις, εξαρτήματα τύπου ΦΙΣ, σέλλες συρταρωτές και με βίδες, βάνες και βανάκια. Επίσης θα βρείτε σταλάκτες, μικροεκτοξευτήρες, ορθοστάτες, μικροεξαρτήματα και μικροσωλήνες, πλαστικά φρεάτια και εξαρτήματα φρεατίων, φίλτρα πλαστικά και μεταλλικά και εξαρτήματα θερμοκηπίου. Τέλος η γκάμα συμπληρώνεται με βάνες ορειχάλκινες τύπου σύρτου, σφαιρικές και με χαλύβδινα γαλβανιζέ εξαρτήματα όπως ακροσωλήνια, σωληνομαστοί, σφιγκτήρες και ολοκληρωμένη σειρά εξαρτημάτων τύπου ΜΠΑΟΥΕΡ.

Αυτοματισμοί Άρδευσης

HUNTER , RAINBIRB, GALCON , ORBIT , RAIN Spa είναι μόνο μερικές από τις εταιρίες των οποίων τα προϊόντα θα βρείτε στην Υδροεμπορική Κρήτης. Προγραμματιστές (ελεγκτές) ρεύματος και μπαταρίας για τοποθέτηση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, μπέκ, pop up (πίδακες), αισθητήρια περιβάλλοντος καθώς και απομακρυσμένα συστήματα κεντρικού ελέγχου.

Είτε είστε ιδιώτης και θέλετε να να ποτίσετε τον κήπο σας ή το γκαζόν, είτε επαγγελματίας αγρότης με εξωτερικές καλλιέργειες ή θερμοκήπια είτε έχετε ειδικές εφαρμογές όπως ένα γήπεδο γκόλφ ή εγκαταστάσεις υδροπονίας μαζί θα σχεδιάσουμε και θα υλοποιήσουμε τον αυτοματισμό που ταιριάζει και καλύπτει τις ανάγκες σας.

Ειδικές Κατασκευές

Έχοντας δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο τμήμα κατασκευών, μπορούμε με βάση τις δικές απαιτήσεις και ανάγκες, να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ή να επιδιορθώσουμε, ειδικά τεμάχια διανομής νερού (κολλεκτέρ), εξαρτήματα σύνδεσης δικτύων και αποκατάστασης βλαβών όπως ενωτικά, καμπύλες, ορθοστάτες, ταφ, σταυρούς κ.α. κατασκευασμένα από χάλυβα και από πολυαιθυλένιο. (ακολουθεί φωτογραφικό υλικό)

Χαλύβδινο Ενωτικό
Κολλεκτέρ / Manifold
Κολλεκτέρ 3 / Manifold

Αντλίες και Σωλήνες Γεωτρήσεων

Η έλλειψη υδάτινων πόρων τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους επαγγελματίες καλλιεργητές. Η συνεχώς μειούμενη ποσότητα τους έχει αναγκάσει να δημιουργούν λιμνοδεξαμενές σε μεγάλες αποστάσεις και γεωτρήσεις σε μεγάλα βάθη για να καλύψουν τις ανάγκες άρδευσης.

Στην Υδροεμπορική Κρήτης με ειδικό τμήμα και εξειδικευμένους συνεργάτες,  μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μελέτη με βάση τις ανάγκες και απαιτήσεις σας, και να σας προτείνουμε την κατάλληλη αντλία υποβρύχια ή επιφανείας μέσα από την μεγάλη ποικιλία που προσφέρουν οι οίκοι FRANKLIN, PEDROLLO, ΚΡΟΝΟΣ κ.α. και παράλληλα να αναλάβουμε την συντήρηση και την επισκευή της αντλίας σε περίπτωση ζημιάς.

Επίσης σε εμάς θα βρείτε και σωλήνες γεωτρήσεων κατασκευασμένες από PVC-U αντοχής έως και 25 ατμοσφαιρών που προσφέρουν χρόνο ζωής που ξεπερνά και τα 50 χρόνια, μηδενικές φθορές και αποφυγή ηλεκτρόλυσης και εμφάνιση σκουριάς στο αντλούμενο νερό.

Σωλήνες και Εξαρτήματα Κήπου

Τα είδη κήπου ολοκληρώνουν την γκάμα των προϊόντων άρδευσης με εύκαμπτους σωλήνες, εξαρτήματα ταχυσύνδεσης, βρύσες κήπου απλές και διακοσμητικές, στηρίγματα-κρεμάστρες και φορητές και τροχήλατες ανέμες και πολλές επιλογές σε προγραμματιστές βρύσης για εύκολο, ξεκούραστο και τακτικό πότισμα του κήπου σας.