Προϊόντα Τεχνικών Έργων και Εφαρμογών

προϊόντα τεχνικών έργων και εφαρμογών

Ο όρος «Τεχνικό Έργο» περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που χρησιμοποιούνται στην δημιουργία δικτύων ύδρευσης, άρδευσης, υπονόμων – αποχέτευσης, φυσικού αερίου, ομβρίων υδάτων, αποστράγγισης, προστασίας καλωδίων κ.α.

Η εξειδίκευση της εταιρίας μας σε αυτόν τον τομέα και οι συνεργασίες με μεγάλες Ευρωπαϊκές και Ελληνικές εταιρίες παραγωγής και εμπορίας σωλήνων και εξαρτημάτων, έχει οδηγήσει στο να είμαστε βασικοί προμηθευτές οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης (ΔΕΥΑ, ΤΟΕΒ, ΔΗΜΩΝ) μεγάλων κατασκευαστικών εταιριών, εργολάβων δημοσίων έργων, ξενοδοχείων και καταστημάτων, πάντα με γνώμονα την σχέση υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής.

Τα εξαρτήματα σωλήνων πολυαιθυλενίου χρησιμοποιούνται για την δημιουργία συνδέσεων σε δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, φυσικού αερίου, καθώς και δικτύων βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Διακρίνονται σε (1) Εξαρτήματα που φέρουν ηλεκτρική αντίσταση και ηλεκτροσυγκολλούνται αυτογενώς επί των σωλήνων ή και των εξαρτημάτων πολυαιθυλενίου και (2) Εξαρτήματα που δεν φέρουν ηλεκτρική αντίσταση είναι δηλαδή ευθέων άκρων (spigot).

Στην εταιρία μας θα βρείτε εξαρτήματα ηλεκτροσύντηξης και μετωπικής συγκόλλησης (electrofusion and spigot fittings) των εργοστασίων GEORG FISCHER και FOX FITTINGS. Επίσης θα βρείτε σωλήνες πολυαιθυλενίου των εργοστασίων ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ AE, PALAPLAST AE, FASOPLAST AE. Συνεργασίες με διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρίες, εξαιρετικά ποιοτικά και πιστοποιημένα προϊόντα, που  διασφαλίζουν την αξιοπιστία και την λειτουργικότητα του τελικού αποτελέσματος.

Τέλος η εταιρία μας παρέχει υπηρεσίες όπως πώληση και επισκευή μηχανών ηλεκτροσυγκόλλησης και μετωπικής συγκόλλησης των εταιρειών GEORG FISCHER , PLASTITALIA κ.α. Παράλληλα διαθέτουμε πλήρη γκάμα βοηθητικών εξαρτημάτων όπως κόφτες πλαστικών σωλήνων, ξύστρες καθαρισμού, squeezers, rerounders, debeaders, μηχανές συγκράτησης και ευθυγράμμισης κ.α.

Σωλήνες από σκληρό PVC που χρησιμοποιούνται για υπόγεια μεταφορά ομβρίων ή λυμάτων στην αποχέτευση. Παράγονται σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ 1401 και ΕΝ 13476-2 σε διαμέτρους από 110 έως 630 χιλιοστά. Πλήρης γκάμα εξαρτημάτων σκληρού PVC του οίκου WAVIN, με ελαστικό δακτύλιο. Παράγονται σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ 1401.

Βάνες ελαστικής έμφραξης για δίκτυα ύδρευσης / άρδευσης / λυμάτων, υδραυλικοί σύνδεσμοι / φλαντζοζιμπώ / σφικτήρες επισκευής ανοξείδωτοι και χυτοσιδηροί, βαλβίδες ελέγχου και προστασίας δικτύων όπως βαλβίδες αντεπιστροφής, μειωτές πίεσης, αντιπληγματικές βαλβίδες, αεροεξαγωγοί καθαρού νερού και λυμάτων είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που θα βρείτε στην Υδροεμπορική Κρήτης.

Στην Υδροεμπορική Κρήτης θα βρείτε χυτοσιδηρά καλύμματα φρεατίων και σχάρες ομβρίων σε όλες τις διαθέσιμες κατηγορίες αντοχής φορτίου (Α15 , Β125 , C250 , D400) και διαστάσεις σε τετράγωνα και στρογγυλά.Επίσης θα βρείτε γαλβανιζέ σχάρες απορροής ομβρίων για αυλές και εισόδους γκαράζ και τσιμεντένια φρεάτια για υδρομετρητές.