Κουζίνα – Μπάνιο

Η κατηγορία “Κουζίνα – Μπάνιο” περιλαμβάνει όλη την γκάμα των προϊόντων για την “Κουζίνα” όπως νεροχύτες ανοξείδωτους , συνθετικούς και από γρανίτη. Μπαταρίες για νεροχύτες οικιακής και επαγγελματικής χρήσης καθώς και αξεσουάρ και βοηθητικά είδη για την κουζίνα.

Στην κατηγορία “Μπάνιο” θα βρείτε είδη υγιεινής (νιπτήρες , ντουζιέρες , λεκάνες), σιφώνια για ντουζιέρες , καζανάκια εντοιχισμού και αξεσουάρ σε διάφορους χρωματισμούς (λευκά , μαύρα, bronze, χρυσά, inox effect κ.α.). Μπαταρίες απλές , μίξεως , θερμοστατικές και εντοιχισμού καθώς και καμπίνες και έπιπλα μπάνιου σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Οι νεροχύτες δεν είναι απλά ένα απαραίτητο αντικείμενο για την καθημερινή χρήση της κουζίνας. Η επιλογή τους πλέον δεν γίνεται μόνο βάση της χρηστικότητας τους αλλά και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την καλαισθησία. Για αυτόν τον λόγο η εταιρεία μας συνεργάζεται με κάποια από τα μεγαλύτερα εργοστάσια εγχώρια όπως PYRAMIS , SANITEC και εξωτερικού όπως ELLECI , FOSTER , CROWN , KL Sinks κ.α. για να μπορεί να σας προσφέρει την μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία που θα καλύπτει τις ανάγκες σας και θα ταιριάζει στο προσωπικό σας γούστο.

Μπαταρίες κουζίνας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής εγχώρια και εξωτερικού. TEOREMA , GROHE , FERRO , KARAG , GALA , PYRAMIS κ.α. είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που θα βρείτε στην Υδροεμπορική Κρήτης.

Τα είδη υγιεινής περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για μια λειτουργική και καλαίσθητη κατασκευή και διακόσμηση του μπάνιου μας. Διατίθενται σε πολλούς χρωματισμούς και πολλά διαφορετικά σχέδια και μοντέλα.

Λεκάνες δαπέδου κλασικές , κρεμαστές και back to wall. Νιπτήρες επικαθήμενοι , υποκαθήμενοι και κρεμαστοί με κολώνες ή χωρίς. Ντουζιέρες ημικυκλικές , τετράγωνες και παραλληλόγραμμες. Μπανιέρες ακρυλικές , υδρομασάζ , καζανάκια εντοιχισμού είναι η γκάμα των προϊόντων που θα βρείτε στην Υδροεμπορική Κρήτης.

Διάλεξε μέσα από μια μεγάλη συλλογή από μπαταρίες εμφανούς τοποθέτησης και εντοιχισμού για νιπτήρες , μπανιέρες , ντουζιέρες σε διάφορους χρωματισμούς που θα ταιριάζουν με τα γούστα σου και τις αισθητικές σου προτιμήσεις. 

TEOREMA , GRHOE , IDEAL STANDARD , FIORE , GALA , FERRO , PYRAMIS είναι μόνο μερικά από τα ονόματα των εταιρειών που θα βρείτε στην Υδροεμπορική Κρήτης.

Καμπίνες για ντουζιέρες και μπανιέρες ημικυκλικές , ορθογώνιες , τετράγωνες , τοίχο σε τοίχο , σταθερά πάνελ σε όλες τις διαστάσεις με κρύσταλλα σε διάφορες αποχρώσεις ή Serigrafia.

Έπιπλα μπάνιου επιδαπέδια και κρεμαστά , μοντέρνες ή κλασικές γραμμές σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων από Ελληνικές βιομηχανίες με υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Η κατάλληλη επιλογή των αξεσουάρ βοηθάει στην λειτουργικότητα και παράλληλα προσδίδει στο μπάνιο αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Στην Υδροεμπορική Κρήτης θα βρείτε αξεσουάρ για όλα τα γούστα και τις ανάγκες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων (χρωμε ματ και γυαλιστερά , μαύρα , bronze , χρυσά , λευκά , inox , brushed κ.α.).