ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Μελέτη-Σχεδιασμός/Τεχνική Υποστήριξη

Μελέτη – Σχεδιασμός – Τεχνική Υποστήριξη

Μελέτη για ένα άρτιο και λειτουργικό αποτέλεσμα. Σχεδιασμός για την σωστή ολοκλήρωση του έργου εντός χρονοδιαγράμματος και Τεχνική Υποστήριξη για να αισθάνεστε ασφάλεια σε κάθε στάδιο της κατασκευής έως και την ολοκλήρωση και την παράδοση του κάθε έργου.

Στόχος μας να ανταποκρινόμαστε σε κάθε σας ανάγκη και να σας καθοδηγούμε σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας.


Εφαρμογές / Εγκαταστάσεις

Εφαρμογές / Εγκαταστάσεις

Έχοντας ολοκληρώσει την Μελέτη και τον Σχεδιασμό, σε συνεργασία με εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και την υλοποίηση του εκάστοτε έργου.

Κύριο μέλημα μας, η εξοικονόμηση κόστους κατασκευής και λειτουργίας πάντα χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.


Ειδικές Κατασκευές PE – PPR – Χαλύβδινες

Ειδικές Κατασκευές PE – PPR – Χαλύβδινες

Γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες κάθε έργου και λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι κάθε ένα είναι μοναδικό, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με ειδικές custom κατασκευές.

Κύρια παραδείγματα είναι συλλέκτες (κολλεκτέρ) κατασκευασμένοι από πολυαιθυλένιο (ΡΕ), πολυπροπυλένιο (PPR) και τέλος χαλύβδινα ειδικά τεμάχια σύνδεσης και αποκατάστασης δικτύων.


Μεταφορά / Παράδοση Προϊόντων

Μεταφορά / Παράδοση Προϊόντων

Η ασφαλής και άμεση μεταφορά και παράδοση των προϊόντων είναι εξίσου σημαντική όσο οι ανταγωνιστικές τιμές και τα υψηλά standard ποιότητας.

Μέλημα μας είναι τα προϊόντα μας να φθάνουν σε εσάς άμεσα, έγκαιρα και με ασφάλεια σε όποιο σημείο της Ελλάδος και αν βρίσκεστε, μέσω του δικτύου των συνεργατών μας.