ΠΡΟΦΙΛ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η εταιρία Ασπιρτάκης Γιώργος και Ασπιρτάκης Χρήστος Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο “Υδροεμπορική Κρήτης”, ιδρύθηκε από τους Ασπιρτάκη Γεώργιο και Χρήστο τον Ιούλιο του 2011 με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Οι δυο τους συνεχίζουν την μακρά πορεία στον χώρο του εμπορίου των υδραυλικών ειδών, της οικογενειακής επιχείρησης που αρχικά ιδρύθηκε την δεκαετία του ’50. Διαθέτει στην αγορά μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως :

Προϊόντα Τεχνικών Έργων και Εφαρμογών (σωλήνες και εξαρτήματα σύνδεσης-ελέγχου για δίκτυα ύδρευσης, άρδευσης, υπονόμων και ομβρίων υδάτων, αποστράγγισης, προστασίας καλωδίων και οπτικών ινών),

Προϊόντα Υδραυλικών Εγκαταστάσεων (μηχανολογικό και υδραυλικό εξοπλισμό, σωλήνες και εξαρτήματα ΡΕ – PPR – χαλκού – σιδηροσωλήνες και γαλβανιζέ εξαρτήματα, αντλίες – πιεστικά συγκροτήματα, δεξαμενές, εργαλεία, αναλώσιμα κ.α.),

Προϊόντα Θέρμανσης και Κλιματισμού (λέβητες αερίου – πετρελαίου, καυστήρες, αντλίες θερμότητας, fancoil, θερμαντικά σώματα panel, ηλιακά και ηλεκτρικά θερμοσίφωνα, αυτοματισμοί κ.α.)

Προϊόντα Κουζίνας και Μπάνιου (νεροχύτες, μπαταρίες κουζίνας, είδη υγιεινής, πορσελάνες, μπανιέρες, ντουζιέρες, μπαταρίες και αξεσουάρ μπάνιου)

Προϊόντα Αρδευτικών Δικτύων (σωλήνες και εξαρτήματα πολυαιθυλενίου, εξαρτήματα lock Και κοχλιωτά, μικροεξαρτήματα άρδευσης, προγραμματιστές – ηλεκτροβάνες, είδη κήπου κ.α.)

είναι τα αντικείμενα εμπορικής ενασχόλησης της εταιρίας, καθιστώντας την μια από τις πιο αξιόπιστες και ανταγωνιστικές στο κλάδο της.

Η εταιρία προσφέρει τα παραπάνω προϊόντα, λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν τις εξειδικευμένες ανάγκες και διαφορετικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη / συνεργάτη, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την ανταγωνιστική τιμή.

Το διαρκώς αναπτυσσόμενο πελατολόγιο της ΥΔΡΟΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ αποτελείται από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, καταστήματα, κατασκευαστικές εταιρίες και εργολάβους δημοσίων και ιδιωτικών έργων, υδραυλικούς, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΔΕΥΑ, ΔΗΜΟΥΣ, ΤΟΕΒ κ.α.) και ιδιώτες.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας, Ασπιρτάκης Γιώργος και Ασπιρτάκης Χρήστος, συνδυάζουν την απόκτηση γνώσεων ως απόφοιτοι Ανώτατων Ιδρυμάτων, την επαγγελματική εμπειρία που τους εξασφάλισε η επί σειρά ετών ενασχόλησή τους στον τομέα των μηχανολογικών – υδραυλικών εφαρμογών και τις καινοτόμες λύσεις που τους προσφέρει η γνώση των νέων τεχνολογιών. Όλα τα παραπάνω τους επιτρέπουν να είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τον πιο απαιτητικό επαγγελματία και ιδιώτη χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης μαζί του.

Παράλληλα, η στελέχωση της εταιρίας και η συνεργασία με έμπειρους μηχανολόγους μηχανικούς και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση, είναι η εγγύηση για την παροχή προτάσεων και λύσεων σε οποιοδήποτε στάδιο πρότασης, μελέτης, σχεδιασμού και εφαρμογής.

Στόχος της εταιρίας είναι η επένδυση στην εισαγωγή νέων και καινοτόμων τεχνολογιών και προϊόντων, η άμεση κάλυψη των αναγκών των πελατών, η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων είτε πρόκειται για μελέτη / σχεδιασμό / εφαρμογή έργου ή για μεταφορά και παράδοση εμπορευμάτων, πάντα με συνέπεια και αξιοπιστία προσφέροντας σε κάθε περίπτωση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας και τιμής.

Η ΥΔΡΟΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Ασπιρτάκης Γεώργιος και Ασπιρτάκης Χρήστος Ο.Ε. έχει πιστοποίηση διαχείρισης ISO 9001 : 2008 και όλα τα προϊόντα της εταιρίας συνοδεύονται από πιστοποιητικά τα οποία ανταποκρίνονται σε διεθνείς προδιαγραφές.

ISO 9001:2008

ISO 9001:2008