Πλακίδια και Είδη Υγιεινής


Στο Ηράκλειο Κρήτης πριν από 50 χρόνια , η οικογένεια μας άνοιξε ένα από τα πρώτα καταστήματα με ΠΛΑΚΙΔΙΑ και ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ. Σήμερα, η εταιρία μας επανέρχεται στο χώρο με νέες συνεργασίες, νέα προϊόντα και ανταγωνιστικές τιμές. Σας λέμε λοιπόν Ελάτε να γνωριστούμε ξανά.

Επιδίωξή μας, να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε προτάσεις και λύσεις μέσα από μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων. Είτε πρόκειται για μια ανανέωση στο μπάνιο ή την κουζίνα σας είτε για την κατασκευή ή ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου, είμαστε εδώ για να επιλέξουμε μαζί το προϊόν που ταιριάζει στο χώρο και στις απαιτήσεις σας.Πλακίδια

Πλακίδια

Κάντε τον κάθε χώρο σας ξεχωριστό. Όπως τον έχετε φανταστεί. Διαλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία πλακιδίων μπάνιου, δαπέδου για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε διάφορα σχέδια και απομιμήσεις όπως ξύλο, μάρμαρο και πέτρα.

Επιλέξτε την υφή, τους χρωματισμούς και τις αντιθέσεις για να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που θα ταιριάζει στο γούστο και την προσωπικότητα σας, είτε πρόκειται για κατοικία ή για επαγγελματικό χώρο.

Δείτε συλλογές πλακιδίων


Είδη Υγιεινής

Είδη  Υγιεινής

Ιδιαίτερο, μοναδικό, ξεχωριστό. Χώρος χαλάρωσης και ηρεμίας. Επιλέξτε τα είδη υγιεινής που προσδίδουν στο μπάνιο σας αυτά τα χαρακτηριστικά, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων (νιπτήρες, ντουζιέρες, μπανιέρες, λεκάνες, καμπίνες κ.α.) υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Στην Υδροεμπορική Κρήτης μπορείτε να διαλέξετε τα είδη της αρεσκείας σας, κατασκευασμένα από μεγάλους Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς οίκους και να κάνετε το μπάνιο σας άνετο και λειτουργικό για να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.


Έπιπλα Μπάνιου

Έπιπλα  Μπάνιου

Συνδυάστε την εμφάνιση με την χρηστικότητα. Ένα όμορφο έπιπλο μπάνιου προσδίδει ιδιαίτερο χαρακτήρα, λειτουργεί σαν αρχιτεκτονική πινελιά και δημιουργεί τους απαραίτητους χώρους αποθήκευσης για τις ανάγκες της  καθημερινής χρήσης.

Στην Υδροεμπορική Κρήτης μπορείτε να επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, έπιπλα μπάνιου, κολώνες, ντουλάπια με καθρέπτη και αποθηκευτικό χώρο σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, σε διάφορους χρωματισμούς και υφές ξύλου.


Μπαταρίες Μπάνιου-Κουζίνας

Μπαταρίες Μπάνιου και Κουζίνας

Μοντέρνα ή ρετρό γραμμή. Χρωμέ, σατινέ, inox, bronze ή χρωματιστή. Αναμικτική ή απλή. Αναμφίβολα οι μπαταρίες αποτελούν ένα έντονο διακοσμητικό στοιχείο είτε τοποθετούνται στο μπάνιο είτε στην κουζίνα.  Όποιο και να επιλέξετε το έχουμε.

Βρείτε την μπαταρία που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που προσφέρουν οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε. TEOREMA , PYRAMIS , REMMER , RAVELLI , IDEAL STANDARD είναι μόνο μερικές από αυτές.


Νεροχύτες

Νεροχύτες

Ένα από τα κεντρικά και απαραίτητα στοιχεία για την λειτουργία της κουζίνας είτε πρόκειται για κατοικία ή επαγγελματικό χώρο. Επιλέξτε νεροχύτη από ανοξείδωτο χάλυβα λείο ή σαγρέ, γρανίτη ή συνθετικό υλικό που να ταιριάζει στον χώρο σας και θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

Στην Υδροεμπορική Κρήτης μπορείτε να επιλέξετε νεροχύτες και τα αξεσουάρ τους (καλάθι, ξύλο κοπής, στραγγιστήρι κ.α.) μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που προσφέρουν οι οίκοι PYRAMIS και FOSTER.


Αξεσουάρ Μπάνιου

Αξεσουάρ  Μπάνιου

Μπορεί να είναι το τελευταίο στοιχείο που τοποθετείται στην κατασκευή ενός μπάνιου αλλά η σωστή επιλογή των αξεσουάρ εκτός του ότι μπορεί να δώσει μια ιδιαίτερη σχεδιαστική νότα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι λειτουργικότητας.

Επιλέξτε αξεσουάρ με ίσιες ή καμπύλες γραμμές, σε διάφορες αποχρώσεις όπως χρωμέ, bronze, λευκά ή μαύρα σε πολλές διαστάσεις και σχέδια, μοντέρνα ή κλασικά. Διατίθενται ειδικά τεμάχια για Α.Μ.Ε.Α και επαγγελματικούς χώρους.