Θερμοπρόσοψη και Δομικά Υλικά


Marmodom

Το Σύστημα Εξωτερικής Θερμοπρόσοψης και τα Δομικά Υλικά αποτελούν την νέα προσθήκη στην γκάμα προϊόντων της εταιρίας μας σε συνεργασία με την Ελληνική εταιρία παραγωγής Marmodom.

Παρακάτω ακολουθεί παρουσίαση των προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.


  Στην Υδροεμπορική Κρήτης θα βρείτε

Τι είναι η Εξωτερική Θερμομόνωση ?

Η λογική της εξωτερικής θερμομόνωσης στηρίζεται στη πλήρης κάλυψη ενός κτιρίου με θερμομονωτικό υλικό, αποφεύγοντας οποιοδήποτε κενό θα δημιουργήσουν οι θερμογέφυρες. Με λίγα λόγια το κτίριο επενδύεται ολοκληρωτικά από ειδικά μελετημένα υλικά, που του προσφέρουν εκτός από θερμομόνωση, προστασία διάβρωσης από τις καιρικές συνθήκες και ανακαινισμένη όψη, δηλαδή μια πανοπλία προστασίας!

Θερμοπρόσοψη / Δομικά Υλικά

Η «Υδροεμπορική Κρήτης” σε συνεργασία με την εταιρία Marmodom σας παρουσιάζει το πιστοποιημένο σύστημα Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων κατά ETAG 004 (ETICS) για την προστασία των τοιχωμάτων του σπιτιού σας από τις μεταβολές της εξωτερικής θερμοκρασίας, διασφαλίζοντας εσωτερικά ένα σταθερό κλίμα χειμώνα – καλοκαίρι.

Marmodom – biopanoply.

Φορέστε την «πράσινη πανοπλία» προστασίας στο σπίτι σας και εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα !

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης BioPanoply, έχει το πλεονέκτημα να σας επιστρέφει τα χρήματα που θα επενδύσετε στα πρώτα χρόνια και λειτουργώντας σαν επιτυχημένη οικονομική επένδυση, να συνεχίζει να σας χαρίζει κέρδη με την μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης, μείωση των εξόδων συντήρησης και αύξηση της εμπορικής αξίας του κτιρίου.

ESW1 – C1. Χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων και πλακιδίων από φυσικά δομικά υλικά με υψηλή απορροφητικότητα σε επιφάνειες δαπέδων εσωτερικών χώρων. Μπορεί να εφαρμοστεί σε συμβατικά υποστρώματα από κανονικό και ελαφρό σκυρόδεμα, σε τσιμεντοειδή επιχρίσματα, τούβλα κλπ. Κόλλα κατηγορίας: C1 κατά EN 12004:2002, Κατανάλωση: 2,0-4,0 kg/m2 ανάλογα με το μέγεθος των πλακιδίων και του υποστρώματος.

MARMOFIX 500 – C2TE. H κόλλα MARMOFIX 500 χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση πλακιδίων και πλακών οποιουδήποτε τύπου και διαστάσεων, όπως κεραμικά ή από τεχνητά υλικά, καθώς και για φυσικές οικοδομικές πέτρες, κλπ. Κατάλληλη για εσωτερικές και για εξωτερικές επιφάνειες σε δάπεδα ή τοίχους. Κόλλα κατηγορίας C2TE, κατά EN 12004:2002, Κατανάλωση : 2,0-4,0 kg/m2 ανάλογα με το μέγεθος των πλακιδίων και του υποστρώματος.

FLS1000 – C2TES1. H κόλλα FLS1000 χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση πλακιδίων και πλακών οποιουδήποτε τύπου και διαστάσεων, όπως κεραμικά ή από τεχνητά υλικά, καθώς και για φυσικές οικοδομικές πέτρες, κλπ. Κατάλληλη για εσωτερικές και για εξωτερικές επιφάνειες σε δάπεδα ή τοίχους. Κόλλα κατηγορίας C2TES1, κατά EN 12004:2002, Κατανάλωση : 2,0-4,0 kg/m2 ανάλογα με το μέγεθος των πλακιδίων και του υποστρώματος.


Αρμόστοκος Colorfill

Χρήση : Αδιάβροχος ακρυλικός αρμόστοκος πλακιδίων τσιμεντοειδούς βάσης για αρμούς πλακιδίων οποιουδήποτε τύπου, από 2 έως 8 mm, για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές σε τοίχους και δάπεδα, σε 24 ανοιχτά σταθερά χρώματα.

Σύσταση & Χαρακτηριστικά : Λευκό τσιμέντο υψηλών προδιαγραφών, θρυμματισμένο μάρμαρο επιλεγμένου μεγέθους κόκκων, εμπλουτισμένο με πολυμερή και άλλα ειδικά βελτιωτικά πρόσθετα. Συμμορφώνεται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα: ΕΝ 13888:2002, CG 2.

Marmodom

Χρωματισμοί : (W1) ΛΕΥΚΟ ΦΥΣΙΚΟ, (G0) ΓΚΡΙ ΦΩΤΕΙΝΟ, (G1) ΓΚΡΙ ΑΝΟΙΧΤΟ, (G2) ΓΚΡΙ, (G3) ΓΚΡΙ ΣΚΟΥΡΟ, (G4) ΑΝΘΡΑΚΙ, (G5) ΜΑΥΡΟ, (B0) ΜΠΕΖ ΑΝΟΙΧΤΟ -ΙΑΣΜΟΣ, (B1) ΜΠΕΖ, (B2) ΜΠΕΖ ΣΑΧΑΡΑΣ, (B3) ΚΑΦΕ ΑΝΟΙΧΤΟ, (B4) ΚΑΦΕ, (B5) ΚΑΦΕ ΣΚΟΥΡΟ, (B6) ΚΑΦΕ ΣΟΚΟΛΑΤΙ, (B7) ΚΑΡΑΜΕΛΙ, (B8) ΚΑΚΑΟ – ΣΟΚΟΛΑΤΑ, (B9) ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ – TERRACOTA, (V1) ΡΟΖΕ, (V2) ΒΙΟΛΕΤΙ, (V3) ΒΙΟΛΕΤΙ ΣΚΟΥΡΟ, (R1) ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΙΝΩΙΚΟ, (GR1) ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ, (GR2) ΠΡΑΣΙΝΟ, (O1) ΛΑΔΙ, (BL1) ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ, (BL2) ΜΠΛΕ, (BL3) ΡΑΦ – ΤΙΡΚΟΥΑΖ, (P1) ΠΕΤΡΟΛ, (Y1) ΚΙΤΡΙΝΟ ΩΧΡΑΣ.

MARMODOM EASYROLL – AKΡΥΛΙΚΟΣ ΣΟΒΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΣΤΑΣ

EasyRoll Τελικός Σοβάς

Το EASYROLL είναι έγχρωμος ακρυλικός σοβάς σε μορφή πάστας έτοιμος προς χρήση, για εξωτερικές και για εσωτερικές εφαρμογές. Χρησιμοποιείται ως σοβάς τελικής στρώσης. Πλεονεκτεί έναντι αντίστοιχων προϊόντων επειδή εφαρμόζεται με ρολό, όπως ένα κοινό χρώμα. Η μειωμένη κατανάλωση και η ταχύτητα εφαρμογής είναι επίσης βασικά του πλεονεκτήματα, καθώς και το γεγονός ότι δεν χρειάζεται φινίρισμα.

Εφαρμόζεται πάνω από υποστρώματα όπως σοβάδες βασικής στρώσης, σκυρόδεμα, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες κτλ. Εξασφαλίζει πλήρη υδαταπωθητικότητα, καλύπτει υπάρχουσες ρωγμές και εξαλείφει τον κίνδυνο νέων ρηγματώσεων. Δεν απαιτείται βάψιμο των σοβατισμένων επιφανειών. Είναι ιδανικό για τελική επίστρωση σε εξωτερικές θερμομονώσεις.

Σύσταση και Χαρακτηριστικά : Μίγμα από ακρυλικό γαλάκτωμα υψηλής ελαστικότητας, θρυμματισμένο μάρμαρο με επιλεγμένο μέγεθος κόκκων, εμπλουτισμένο με ειδικά βελτιωτικά πρόσθετα. Ομογενές, ετοιμόχρηστο, βιομηχανικό προϊόν σταθερά υψηλής ποιότητας. Εξασφαλίζει καλή εργασιμότητα, αυξημένη ταχύτητα εφαρμογής, είναι οικονομικό και παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Εφαρμογή : Το υπόστρωμα πρέπει να είναι σταθερό στεγνό και καθαρό από κάθε είδους υπολείμματα (σοβάδες, σκόνες, μπογιές, λάδια κτλ). Το προϊόν αναδεύεται πολύ καλά και εφαρμόζεται σε δύο χέρια χρησιμοποιώντας ρολό ή πινέλο βαψίματος. Το δεύτερο χέρι εφαρμόζεται αφού έχει στεγνώσει τελείως το πρώτο. Η θερμοκρασία εφαρμογής θα πρέπει να είναι μεταξύ +5C και +35C.