ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

HEATING

Με τον όρο εγκατάσταση θέρμανσης εννοούνται το σύνολο των συσκευών, κατασκευών, αυτοματισμών κλπ., που απαιτούνται και προβλέπονται για την προσαγωγή θερμικής ενέργειας στους διάφορους χώρους του κτιρίου, με σκοπό να καλυφθούν οι θερμικές απώλειες των χώρων αυτών προς το περιβάλλον και να διατηρηθεί η εσωτερική θερμοκρασία τους σε επιθυμητά επίπεδα άνεσης.
Με βάση την συνεχώς μεγαλύτερη ανάγκη για την μείωση του κόστους λειτουργίας των εγκαταστάσεων θέρμανσης, την αύξηση της απόδοσης και την χρήση νέων τεχνολογιών η Υδροεμπορική Κρήτης Ασπιρτάκης Γ. και Χ. ΟΕ με αδιάκοπη ενημέρωση, με συνεχώς αυξανόμενη γνώση και σε συνεργασία με έμπειρους μηχανολόγους μηχανικούς και εγκαταστάτες υδραυλικούς αλλά και με μεγάλη γκάμα προϊόντων, είναι σε θέση να σας προσφέρει την κατάλληλη πρόταση για κάθε είδους εγκατάσταση θέρμανσης (οικιακή, βιομηχανική και αγροτική εφαρμογή) βασισμένη στις ανάγκες σας πάντα με γνώμονα την σχέση υψηλής ποιότητας, μειωμένης κατανάλωσης και χαμηλής τιμής.

 
BOILERS 
BURNERS RIELLO 
PANELS 
ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Το μοντέλο NexPolar είναι η λύση του οίκου Riello για θέρμανση και ψύξη, με τη δυνατότητα να παράγει ΖΝΧ για τις ανάγκες μιας κατοικίας με υψηλή απόδοση. Η μονάδα είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα ελέγχου DC inverter με αναλογική λειτουργία PAM και PWM, η οποία επιτρέπει στον δίδυμο περιστροφικό συμπιεστή να έχει συνεχή διαμόρφωση της ισχύος του από 30% σε 120%, παρέχοντας έτσι υψηλό επίπεδο ενεργειακής απόδοσης υπό όλες τις συνθήκες.

Το εύρος λειτουργίας της μονάδας στην διάρκεια του χειμώνα μπορεί να φτάσει για εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος -20°C, ζεστό νερό προσαγωγής έως +60°C. Το καλοκαίρι μπορεί να λειτουργήσει με μέγιστη θερμοκρασία περιβάλλοντος +47°C και η θερμοκρασία του νερού να φθάνει τους +18°C.

Η αντλία θερμότητας ΝexPolar είναι η ιδανική λύση για όλες τις οικιακές και μικρές εμπορικές εφαρμογές για ενδοδαπέδια θέρμανση, θέρμανση με μονάδες fancoil και θερμαντικά σώματα ακόμα και εφαρμογές ψύξης. Η monoblock κατασκευή διευκολύνει την διαδικασία εγκατάστασης κάνοντας την ευκολότερη και ταχύτερη.

Η Nexpolar είναι εφοδιασμένη με μια προηγμένη μονάδα απομακρυσμένου ελέγχου η οποία παρέχεται στον βασικό εξοπλισμό. Η NexPolar διατίθεται σε πέντε μοντέλα μονοφασικής παροχής και δυο μοντέλα τριφασικής παροχής.

– Τεχνολογία DC inverter με συμπιεστή Twin Rotary.

– Μειωμένο ρεύμα εκκίνησης χάρη στην τεχνολογία inverter.

– Υψηλό COP και EER.

– Δυνατότητα σύνδεσης με θερμαντικά σώματα χαμηλών θερμοκρασιών, ενδοδαπέδια θέρμανση και μονάδες fan coil.

– Προηγμένος πίνακας ελέγχου – θερμοστάτης (παρέχεται στον βασικό εξοπλισμό).

– Θερμοκρασία νερού έως +60°C.

– Γρήγορη και απλή εγκατάσταση, απαιτούνται μόνο οι υδραυλικές συνδέσεις του νερού.

– Eνσωματωμένα παρελκόμενα: κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής, βαλβίδα ασφαλείας, αυτόματο εξαεριστικό και διακόπτη προσαγωγής NexPolar.

Η ΥΔΡΟΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ σε συνεργασία με έμπειρους μηχανολόγους μηχανικούς, αναλαμβάνοντας την εκπόνηση μελέτης θερμικών απωλειών, μπορεί να σας προσφέρει την πλέον κατάλληλη λύση βασισμένη στις δικές σας ανάγκες θέρμανσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΠΙΤΟΙΧΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΑΕΡΙΟΥ-ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ RIELLO

Οι λέβητες συμπύκνωσης δημιουργήθηκαν ούτως ώστε να μπορούν να εκμεταλλευτούν την υψηλή θερμοκρασία της εξαγωγής των καυσαερίων (180 έως 220 βαθμοί Κελσίου), μετατρέποντας την μέσω ενός εναλλάκτη καυσαερίων – νερού, σε ενέργεια που θερμαίνει το νερό του δικτύου θέρμανσης.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται μεγαλύτερος βαθμός απόδοσης του συστήματος θέρμανσης (έως και 108%) σε σχέση με τους συμβατικούς λέβητες (βαθμός απόδοσης έως και 92%), με αποτέλεσμα την μειωμένη κατανάλωση καυσίμου έως και 35% ανάλογα με το σύστημα θέρμανσης που έχει εγκατασταθεί (παραδοσιακό σύστημα θερμαντικών σωμάτων, ενδοδαπέδια θέρμανση κ.α.)

 

 Ο Ιταλικός οίκος RIELLO έχει δημιουργήσει μια σειρά από επίτοιχους λέβητες συμπύκνωσης σε μεγέθη 25, 29, 30, 32, 35 Kw ικανούς να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών – εγκαταστάσεων θέρμανσης είτε λειτουργούν με φυσικό αέριο είτε με υγραέριο.

Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης RIELLO

ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ, ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ RIELLO, ΣΕΙΡΑ TREGI

Οι χυτοσιδηροί λέβητες TREGI της RIELLO, με οριζόντιο θάλαμο καύσης, είναι λέβητες υψηλής απόδοσης , τριών διαδρομών καυσαερίων και προορίζονται για την θέρμανση. Τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά αυτών των λεβήτων είναι:

– Το σύστημα θαλάμου καύσης και εναλλάκτη θερμότητας είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή αναλογία καύσης.

– Για την κατασκευή χρησιμοποιούνται υλικά ανώτατης ποιότητας, όπως και ο ειδικός χυτοσίδηρος MB18C, ώστε να εξασφαλιστεί η μακροχρόνια διάρκειά του.

Το σώμα του λέβητα είναι καλά μονωμένο με στρώμα υαλοβάμβακα υψηλής πυκνότητας.

Η μπροστινή πόρτα του λέβητα μπορεί να ανοίξει εντελώς για να διευκολύνεται και να γίνεται ταχύτερα ο έλεγχος, η συντήρηση και ο καθαρισμός των εσωτερικών στοιχείων του λέβητα .

ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ TORRENT

TORRENT 1

Οι υπερπιεστικοί χυτοσιδηροί λέβητες TORRENT διατίθενται σε πέντε διαθέσιμα μοντέλα με τέσσερις ειδικούς σχεδιασμούς και με εύρος ισχύος από 25 έως 1.400KW.  Κατασκευάζονται στην Ελλάδα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 92/42/EEC και φέρουν τη σήμανση CE.

ΤΕΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ – ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ THERMOSTAHL

THERMOSTAHL

ENERSAVE : Χαλύβδινος λέβητας pressurized, με επιστρεφόμενη φλόγα. Κατάλληλος για καύση υγρών και αερίων καυσίμων. Οικονομική σειρά, με σπειροειδείς στροβιλιστές καυσαερίων. Ανταγωνιστική τιμή, εγγυημένη απόδοση και λειτουργία. Υψηλός βαθμός απόδοσης που εξασφαλίζει οικονομία στα καύσιμα και ελαχιστοποιεί τους ρύπους. Διατίθεται μαζί με μεταλλικά καλύμματα και ηλεκτρικό πίνακα οργάνων. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

TS-ECONOMIC : ΜΙΝΙ διαστάσεις – πλήρες λεβητοστάσιο, με καυστήρα, κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής. Ο πίνακας οργάνων είναι με δύο θερμοστάτες και θερμοστάτη ασφαλείας. Εσωτερικά φέρει μαντεμένια διαφράγματα διαδρομών καυσαερίων. Κατάλληλο προϊόν για καύση πετρελαίου. Ιδανική λύση για μικρές κατοικίες. Άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

RIELLO

Το Group Riello ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές (αν όχι ο μεγαλύτερος) καυστήρων στον κόσμο με λύσεις στα σύγχρονα συστήματα θέρμανσης, με ισχύ από 10 Kwμέχρι 32 Mw σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει καυστήρες για κάθε οικιακή , επαγγελματική ή βιομηχανική εφαρμογή.

Το μέλλον των προϊόντων που σχετίζονται με την καύση συνδέεται με όλες τις οδηγίες, τεχνολογίες και πρωτοβουλίες που προσανατολίχονται στην μείωση των ρυπογόνων εκπομπών και την εξοικονόμηση ενέργειας. Ιδιαίτερα ευαίσθητη και προσεκτική σε αυτά τα προβλήματα, η RIELLO έχει δραστηριοποιηθεί στον τομέα αυτό από το 1992, έτος εισαγωγής του πρώτου καυστήρα με χαμηλές εκπομπές ρύπων. Από αυτό το σημαντικό βήμα η εταιρεία συνεχώς πιστεύει και επενδύει  στην αναζήτηση νέων υλικών και στην ανάπτυξη όλο και πιο εξελιγμένων κεφαλών καύσης και σήμερα είναι σε θέση να προσφέρει προϊόντα που σέβονται τους πιο αυστηρούς  περιβαλλοντικούς κανονισμούς τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και παγκόσμιο επίπεδο.

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ - ΠΕΤΣΕΤΟΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ

MAKTEKΒέλτιστη ποιότητα και άψογη λειτουργικότητα από την ολοκληρωμένη σειρά θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού βρόγχου MAKTEK σε μια ευρεία γκάμα διαστάσεων ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες θέρμανσης σε οποιοδήποτε χώρο αλλά επίσης και τις ανάγκες άνεσης και αισθητικής. Η υψηλή τους απόδοση οφείλεται αφενός μεν στο πυκνό μαίανδρο που διαθέτουν και αφετέρου δε στο γεγονός ότι ο μαίανδρος προσκολλάται μόνο στις βρεχόμενες επιφάνειες των πλακών. Διατίθενται με γραπτή εγγύηση 10 ετών. Η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008. Οι αποδόσεις τους υπολογίζονται κατά ΕΝ 442 και φέρουν πιστοποίηση CE. Δοκιμάζονται σε πίεση 13bar, με αντοχή σε μέγιστη πίεση λειτουργίας 10bar.
Διατίθενται σε panel εξωτερικού βρόγχου (compact) και ενσωματωμένου βρόγχου (ventil). Επίσης κατόπιν παραγγελίας διατίθενται με επιφάνεια flat.

PANELSPANEL VENTILFLAT PANEL

 

 

 

 

 

DEL-PANEL 1

Τα θερμαντικά σώματα DELONGHI έχουν πάχος χάλυβα 1,25 mm και είναι κατασκευασμένα βάση του προτύπου EN 442. Έχουν ISO 9001:2000 πιστοποιητικό συστημάτων ποιοτικής διαχείρισης. Βάφονται σε τρείς φάσεις με απολίπανση εν θερμό, προβαφή με ηλεκτροστατική βαφή και τελική βαφή με εποξειδική σκόνη RAL9010. Έχουν υψηλή θερμαντική απόδοση, κομψό σχεδιασμό και 15 χρόνια εγγύηση.

SOLAR BOILER 
TANKS 
 
ΗΛΙΑΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ NOBEL - IQSOLAR

Η εταιρία IQSOLAR έχει ως κύρια δραστηριότητά της την εμπορία ηλιακών & ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, καθώς και συναφών ειδών.
Η IQSOLAR, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τις αξίες της χώρας, προσφέρει στους πελάτες της ανταγωνιστικές υπηρεσίες και καινοτόμα προϊόντα: Ηλιακούς συλλέκτες, Ηλιακά θερμοσιφωνικά συστήματα, Ηλιακά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας, Ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες και ηλεκτρομπόιλερ.

 

 

 

 

 

 

 

ΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Η εταιρία THERMIC SOLAR SYSTEMS είναι μια Ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής ηλιακών και ηλεκτρικών θερμοσιφώνων καθώς και δοχείων λεβητοστασίου από το το 1977. Τηρεί διαδικασία ελέγχου παραγωγής ISO 900-2008 και ποιοτικό έλεγχο των παραγόμενων προϊόντων και έχει πιστοποιήσεις από διεθνείς και ελληνικούς οργανισμούς και εργαστήρια (ENETI – CENER – CERTIF – SOLAR KEYMARK – ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ) όσον αφορά την ποιότητά τους και την συμμόρφωση τους με τους διεθνείς και κοινοτικούς κανονισμούς, βάσει των Ευρωπαϊκών προτύπων ΕΝ12975-2 και ΕΝ12976-2.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

BOILER THERMIC

ΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ CORDIVARI (BOILERS)

CORDIVARI BOILER 2

Τα Boiler CORDIVARI διατίθενται για εγκατάσταση σε εφαρμογές θέρμανσης ή και ζεστού νερού χρήσης. Έχουν κατασκευασθεί σε μια ιδιαίτερα ευρεία γκάμα τύπων και διαστάσεων και η επιλογή τους πραγματοποιείται ανάλογα με τον τύπο του κτιρίου, τις ανάγκες των χρηστών και την ή τις διαθέσιμες πηγές ενέργειας.

Η γκάμα των Boiler CORDIVARI περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα:

 EXTRA : Δοχεία παραγωγής και αποθήκευσης ζεστού νερού χρήσης με αποσπώμενους εναλλάκτες

BOLLY, BOLLYTERM HP, BOLLY MURALE : Δοχεία παραγωγής και αποθήκευσης ζεστού νερού χρήσης με σταθερούς εναλλάκτες

PIASTRATERM : Δοχείο αδρανείας με εναλλάκτη παραγωγής ζεστού νερού χρήσης

INTERKA : Δοχεία παραγωγής και αποθήκευσης ζεστού νερού χρήσης διπλών τοιχωμάτων

PUFFER : Δοχεία παραγωγής και αποθήκευσης νερού θέρμανσης

PUFFERMAS : Δοχεία παραγωγής και αποθήκευσης νερού θέρμανσης με άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

COMBI : Δοχεία παραγωγής και αποθήκευσης νερού θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης.

ECO-COMBI Α : Δοχεία παραγωγής και αποθήκευσης νερού θέρμανσης με άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ - ΑΝΤΛΙΕΣ

WILO

Η πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων και η αξιοπιστία είναι τα βασικά στοιχεία που έχουν καθιερώσει και αναδείξει την εταιρία WILO, σε έναν από τους πρωτοπόρους παραγωγούς αντλιών για κάθε είδους εφαρμογή όπως Θέρμανση, Ψύξη, Κλιματισμό, Άρδευση, Ύδρευση, Πυρόσβεση, Αποστράγγιση και Λύματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

HEAT EXCHANGERS 
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ 
FITTINGS 
 
ΠΛΑΚΟΕΙΔΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ

Ο εναλλάκτης θερμότητας είναι η συσκευή που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά της θερμικής ενέργειας μεταξύ δύο ρευστών που έχουν διαφορετική θερμοκρασία. Διακρίνονται δύο τύποι εναλλακτών θερμότητας : ο άμεσης επαφής και ο έμμεσης επαφής. Στον άμεσης επαφής υπάρχουν ρευστά σε διαφορετική φάση που έρχονται σε άμεση επαφή, ανταλλάσσουν θερμότητα και στη συνέχεια διαχωρίζονται πάλι. Στον έμμεσης επαφής, τα δύο ρευστά παραμένουν συνεχώς χωρισμένα και η θερμότητα μεταφέρεται μέσω διαχωριστικής επιφάνειας.

HEAT EXCHANGERΟ περισσότερο κοινός τύπος εναλλάκτη θερμότητας είναι ο εναλλάκτης θερμότητας πλάκας (πλακοειδής). Αυτοί οι εναλλάκτες αποτελούνται από πολλές λεπτές, ελαφρά διαχωρισμένες πλάκες που έχουν πολύ μεγάλες επιφάνειες και μικρές διόδους ροής ρευστού μεταφοράς θερμότητας. Η εξέλιξη της κατασκευής και συγκόλλησης, έχουν κάνει τον πλακοειδή εναλλάκτη θερμότητας όλο και πιο πρακτικό και αξιόπιστο. Συγκρινόμενος με άλλου τύπου εναλλάκτες, ο πλακοειδής έχει μικρότερο όγκο και κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ , ΣΟΜΠΕΣ

CARBEL-AQUAFLAMΗ γκάμα των ενεργειακών τζακιών και σομπών της ΥΔΡΟΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ανάγκες θέρμανσης του χώρου σας με υψηλής αισθητικής, αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις. Τζάκια αερόθερμα-προκατασκευασμένα, τζάκια λέβητες (νερού), αερόθερμες εστίες, σόμπες ξύλου των οίκων CARBEL, NORDPEISAQUAFLAM.

 Ενημερωτικά φυλλάδια : CARBEL ΤΖΑΚΙ ΛΕΒΗΤΑΣAQUAFLAM 2015

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

COOLINGΣε μια ευρύτερη έννοια, ο όρος μπορεί να αναφέρεται σε οποιαδήποτε μορφή της ψύξης, θέρμανσης, εξαερισμού ή απολύμανσης που τροποποιεί την κατάσταση του αέρα. Σύστημα κλιματισμού είναι μια συσκευή, σύστημα ή μηχανισμός που σταθεροποιηθεί τη θερμοκρασία του αέρα και την υγρασία εντός της περιοχής που χρησιμοποιείται για την ψύξη, καθώς και τη θέρμανση ανάλογα με τις ιδιότητες του αέρα σε μια δεδομένη χρονική στιγμή, συνήθως με τη χρήση του κύκλου ψύξης αλλά μερικές φορές με τη χρήση της εξάτμισης, πλέον κοινώς άνεση για την ψύξη των κτιρίων και αυτοκινήτων οχημάτων. Οι βασικές λειτουργίες που επιτελούνται σε ένα σύστημα κλιματισμού είναι:

  • Θέρμανση: είναι η διεργασία πρόσθεσης θερμικής ενέργειας (θερμότητας) στον αέρα του κλιματιζόμενου χώρου με σκοπό την άνοδο της θερμοκρασίας ή τη διατήρηση της θερμοκρασίας σε ορισμένα όρια.
  • Ψύξη: είναι η διεργασία αφαίρεσης θερμικής ενέργειας (θερμότητας) από τον αέρα του κλιματιζόμενου χώρου με σκοπό την πτώση της θερμοκρασίας ή τη διατήρηση της θερμοκρασίας σε ορισμένα όρια.
  • Ύγρανση: είναι η διεργασία πρόσθεσης νερού (υγρασίας) στον αέρα του κλιματιζόμενου χώρου με σκοπό την άνοδο της σχετικής υγρασίας ή τη διατήρησή της σε ορισμένα όρια.
  • Αφύγρανση: είναι η διεργασία αφαίρεσης νερού (υγρασίας) από τον αέρα του κλιματιζόμενου χώρου με σκοπό την πτώση της σχετικής υγρασίας ή τη διατήρησή της σε ορισμένα όρια.
  • Ανανέωση του αέρα: είναι η διεργασία λήψης εξωτερικού αέρα και απόρριψης αέρα από τους χώρους του κτιρίου, με σκοπό την αραίωση των αέριων προσμίξεων του αέρα και την εξασφάλιση της απαραίτητης ποιότητας του εσωτερικού αέρα.
  • Καθαρισμός του αέρα: είναι η διεργασία αφαίρεσης των σωματιδιακών και βιολογικών προσμίξεων του αέρα με σκοπό τη βελτίωση και τη διατήρηση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα.

Inventor LogoΤα κλιματιστικά Inventor οφείλουν την επιτυχία τους στο γεγονός ότι μελετήθηκαν και σχεδιάστηκαν ειδικά, ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου στο χώρο που ζει ή εργάζεται. Ρυθμίζουν με αποτελεσματικό τρόπο το περιβάλλον του και του χαρίζουν αθόρυβα, το κλίμα που επιθυμεί. Η υψηλή κατασκευαστική τεχνολογία των κλιματιστικών Inventor προσφέρει υψηλή ενεργειακή κλάση, εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, επιτυγχάνοντας ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις με χαμηλή κατανάλωση. Η άριστη ποιότητα και λειτουργικότητά τους επιβραβεύεται με τις πιστοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η χρήση οικολογικού ψυκτικού υγρού (φρέον) διασφαλίζει την φιλική προς το περιβάλλον χρήση τους. Όλα τα κλιματιστικά Inventor (έως 60.000btu/h) παρέχονται με 10ετή εγγύηση (10 χρόνια στον συμπιεστή και 5 χρόνια στα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη).

www.inventoraircondition.gr