ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ – ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

EXITΜε τον όρο πυροπροστασία εννοούμε το σύνολο των μέτρων που λαμβάνονται για την προστασία από τη φωτιά και τις συνέπειές της. Μέτρα πυροπροστασίας λαμβάνονται σε οχήματα, πλοία, αεροπλάνα και κτίρια. Μέτρα πυροπροστασίας προβλέπονται από τη νομοθεσία κάθε χώρας κατά την μελέτη και κατασκευή ενός κτιρίου και αποβλέπουν αφενός στην πρόληψη του κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς στο κτίριο και αφετέρου στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς σε περίπτωση που αυτή εκδηλωθεί. Τα μέτρα που λαμβάνονται διακρίνονται σε δύο κατηγορίες:

>παθητικά ή προληπτικά μέτρα πυροπροστασίας ενός κτιρίου που αποβλέπουν στον έλεγχο της εξάπλωσης της πυρκαγιάς και στην έγκαιρη εκκένωση του κτιρίου από όσους βρίσκονται μέσα σε αυτό κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς,

>ενεργητικά ή κατασταλτικά μέτρα πυροπροστασίας ενός κτιρίου που αποβλέπουν στην αντιμετώπιση και καταστολή της πυρκαγιάς σε περίπτωση που αυτή εκδηλωθεί. Τα προβλεπόμενα από τον μελετητή (μηχανολόγος μηχανικός) μέτρα αφορούν τον εξοπλισμό και τις προγραμματισμένες ενέργειες που ενεργοποιούνται αν εμφανιστεί και κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ – ΜΟΝΙΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

FIRE EXT.

Η ΥΔΡΟΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ σε συνεργασία με την ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. , μια από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο παραγωγής προϊόντων πυρόσβεσης με παρουσία σε πολλές χώρες παγκοσμίως, είναι σε θέση να σας προσφέρει πλήρη γκάμα προϊόντων πυρόσβεσης (πυροσβεστήρες φορητοί, μόνιμα συστήματα πυρόσβεσης, πυροσβεστικοί σταθμοί και φωλιές, μάνικες, εξαρτήματα σύνδεσης, ανταλλαλκτικά προϊόντα κ.α.) συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα πιστοποιημένων προϊόντων, τεχνική υποστήριξη και ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΣΩΛΗΝΕΣ – ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ & ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ

ΑΥΛΑΚΩΤΑINSTALATIONPUMPS

 

 

 

 

Σωλήνες και αυλακωτά εξαρτήματα δικτύων πυρόσβεσης υψηλής ποιότητας, με πιστοποιητικά UL, FM, VDS, LPCB, ISO9001 καθώς και πιεστικά συγκροτήματα δικτύων πυρόσβεσης και αυτοματισμοί σε συνεργασία με κάποια από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής  όπως ΙΒΣ σωλήνες, VIKING εξαρτήματα, SIEMENS, ROH PUMPS, EBARA, DP PUMPS αυτοματισμοί – αντλίες κ.α.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η Υδροεμπορική Κρήτης δύναται κατόπιν παραγγελίας να κατασκευάσει ειδικά χαλύβδινα τεμάχια όπως χαλύβδινοι συλλέκτες πυρόσβεσης, ενωτικά και καμπύλες ευθέων & αυλακωμένων άκρων ή φλατζωτά, βάσεις στήριξης κ.α.

COLLECTOR 1 COLLECTOR