Προϊόντα TRANE από την Υδροεμπορική Κρήτης


Η Trane, μια μάρκα της Ingersoll Rand, σχεδιάζει, κατασκευάζει και συντηρεί συστήματα και όργανα ελέγχου HVAC-R, ώστε να δημιουργεί και να διατηρεί ασφαλή, άνετα και αποδοτικά περιβάλλοντα για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, βιομηχανίες και οποιονδήποτε χώρο απαιτείται θέρμανση, αερισμός και κλιματισμός.

Η εξειδίκευση που αποκτήθηκε με την πάροδο των δεκαετιών, χρησιμοποιείται για την παροχή εξειδικευμένων λύσεων, προκειμένου να επιτυγχάνονται : ιδανική απόδοση, μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και λειτουργικού κόστους και την δημιουργία του ιδανικού περιβάλλοντος για την κάθε εφαρμογή.

Η Trane πιστεύει ότι η καινοτομία ξεκινά με τις ανάγκες των πελατών.

Ακόμη και οι πιο προοδευτικές ιδέες και ο σχεδιασμός τεχνολογίας αιχμής, εξελίσσονται μέσα από προκλήσεις που υπάρχουν στην αγορά. Οι καινοτομίες της Trane βοηθούν τους οργανισμούς να επιτυγχάνουν τις αποστολές τους και να ικανοποιούν τις μοναδικές περιβαλλοντικές τους ανάγκες.

Η τεχνολογία των HVAC έχει αλλάξει και έχει βελτιωθεί σημαντικά, εν μέρει χάρη και στην Trane. Οι πελάτες εμπιστεύονται τις καινοτομίες των HVAC της Trane και τις εξειδικευμένες λύσεις. Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας της TRANE παρέχει απαράμιλλη άνεση, αποδοτικότητα και αξιοπιστία.

Η καινοτόμα σειρά οργάνων ελέγχων HVAC, από πρωτοπόρα συστήματα αυτοματισμού κτιρίων μέχρι όργανα ελέγχου και αισθητήρες εξοπλισμού, επιτρέπει στους πελάτες της TRANE να εργάζονται στα κτίρια τους με τη μέγιστη ενέργεια και λειτουργική αποδοτικότητα.


Η Trane προσφέρει την πιο ευρεία σειρά συστημάτων θέρμανσης, αερισμού και κλιματισμού (HVAC) στον κλάδο, από μεγάλα ψυκτικά συγκροτήματα μέχρι αυτόνομες μονάδες οροφής. Συνεργάζεται με ομάδες σχεδιασμού για να διασφαλίσει ότι τα καθορισμένα μηχανικά συστήματα, είναι ιδανικά για να παρέχουν μακροπρόθεσμα οφέλη κόστους και απόδοσης ανάλογα με το σκοπό του κτιρίου και την αποστολή του οργανισμού σας είτε πρόκειται για κατοικία, είτε για επαγγελματικό χώρο (ξενοδοχεία, νοσοκομεία, γραφεία) είτε για βιομηχανίες – βιοτεχνίες.


Η Υδροεμπορική Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία TRANE Ελλάς και να σας ενημερώσει ότι σε εμάς μπορείτε να βρείτε την πλήρη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει :

Ψυκτικά συγκροτήματα, Αντλίες θερμότητας, Τετρασωλήνιες αντλίες θερμότητας, Μονάδες συμπύκνωσης, Κλιματιστικές μονάδες , Σύστημα κλιματισμού VRF νέας γενιάς.

Επίσης στην εταιρία μας θα βρείτε τα Πρωτοποριακά συστήματα αυτοματισμού και διαχείρισης του εξοπλισμού που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε αποτελεσματικότερα τα κτίριά σας, μειώνοντας το κόστος και παρέχοντας ένα καλύτερο εσωτερικό περιβάλλον και μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.


TRANE για ψυκτικές εγκαταστάσεις οινοποιείων

Η διαδικασία της ψύξης, σε ένα οινοποιείο, αντιπροσωπεύει περίπου το 70% της κατανάλωσης της ηλεκτρικής ενέργειας. Η εξοικονόμηση σ’ αυτόν τον τομέα μειώνει σε μεγάλο βαθμό τα λειτουργικά έξοδα, αυξάνει τα κέρδη της επιχείρησης και δηλώνει την δέσμευση του ιδιοκτήτη για ένα πλάνο ‘πράσινης’ παραγωγικής διαδικασίας.
Η Υδροεμπορική Κρήτης, σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία παραγωγής ψυκτών και αντλιών θερμότητας Trane, σας προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις (μελέτη – εφαρμογή) ψύξης και κλιματισμού για οποιοδήποτε μέγεθος εγκατάστασης.

Τα συστήματα Trane καλύπτουν επαρκώς τις ανάγκες ενός σύγχρονου οινοποιείου και τις διεργασίες στα στάδια παραγωγής και αποθήκευσης. 

 • Ψύξη μούστου. Ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία στην παραγωγή λευκού κρασιού. Ο μούστος ( το μείγμα δηλαδή του χυμού των σταφυλιών με τα στράφυλα μετά την συμπίεση) ψύχεται ώστε να ελαχιστοποιηθεί η οξείδωση και βοηθά να διατηρηθεί η λεπτή γεύση του χυμού των σταφυλιών.
 • Ψύξη χυμού. Ο χυμός μετά την συμπίεση των σταφυλιών  ψύχεται σε δεξαμενές καθίζησης, όπου γίνεται διαχωρισμός του χυμού από τα αιωρούμενα στερεά.
 • Έλεγχος ζύμωσης. Η διαδικασία της ζύμωσης παράγει θερμότητα. Η θερμότητα αυτή πρέπει να αφαιρεθεί ώστε η θερμοκρασία της ζύμωσης να μην φθάσει σε υψηλά επίπεδα.
 • Σταθεροποίηση εν ψυχρώ. Για να παρεμποδιστεί ο σχηματισμός διτρυγικού καλίου στο εμφιαλωμένο κρασί. Οι κρύσταλλοι σχηματίζονται σε συνθήκες  0 – 3 ˚C πριν από την εμφιάλωση.
 • Ψύξη των χώρων ωρίμανσης του κρασιού. Τα βαρέλια αποθηκεύονται σε συνθήκες  10 – 12 ˚C και υγρό περιβάλλον για αποφευχθούν οι απώλειες εξάτμισης από τα βαρέλια. Το εμφιαλωμένο κρασί  ωριμάζει σε συνθήκες  17 -20 ˚C

TRANE και για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»

Εάν θέλετε να αλλάξετε το σύστημα θέρμανσης, παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης και κλιματισμού και να τοποθετήσετε αντλία θερμότητας, σε εμάς θα βρείτε την πλήρη γκάμα της TRANE σειρά PICCO με αντλίες θερμότητας από 6 έως και 70 Kw INVERTER κατάλληλες για όλες τις εφαρμογές.

Παράλληλα η γκάμα ολοκληρώνεται με πλήρη σειρά τοπικών κλιματιστικών μονάδων (fcu) κρυφού τύπου οριζόντιες και κάθετες, εμφανούς τύπου οριζόντια / κάθετα / υψηλής τοποθέτησης καθώς και κασέτες οροφής.

TRANE PICCO inverter 6Kw έως 70KwΗ κορυφαία στην αγορά γκάμα αντλιών θερμότητας υψηλής απόδοσης inverter

Αντλίες θερμότητας Picco 6 έως 16Kw

 • Διατίθενται 2 εκδόσεις αναστρεφόμενων αντλιών θερμότητας.
 • Με ή χωρίς ενσωματωμένο κιτ απόψυξης
 • Με τρία διαθέσιμα ακουστικά πακέτα : 1) κανονικού θορύβου, 2) Χαμηλού θορύβου SL1 και 3) Πολύ Χαμηλού θορύβου SSL2

Οι αναστρεφόμενες αντλίες θερμότητας Picco έχουν σχεδιαστεί για εφαρμογές σε μικρά εμπορικά κτίρια και κατοικίες. Έχοντας την δυνατότητα εξαιρετικής ευελιξίας, μπορούν να παρέχουν ζεστό νερό για θέρμανση το χειμώνα, Ζεστό Νερό Χρήσης (ΖΝΧ) και κρύο για ψύξη το καλοκαίρι. Το σύστημα λειτουργεί απρόσκοπτα με συστήματα ακτινοβολίας, ενδοδαπέδια εγκατάσταση και τοπικές κλιματιστικές μονάδες (fan coil units).


Αντλίες θερμότητας Picco 25 έως 170 Kw

 • Αναστρεφόμενη αντλία θερμότητας με ρυθμιστή στροφών
 • Με ή χωρίς έγχυση ατμού
 • Με τρία διαθέσιμα ακουστικά πακέτα : 1) κανονικού θορύβου, 2) Χαμηλού θορύβου SL1 και 3) Πολύ Χαμηλού θορύβου SSL2

Οι αναστρεφόμενες αντλίες θερμότητας έχουν σχεδιαστεί για εμπορικές εφαρμογές και παρέχουν ζεστό νερό για θέρμανση τον χειμώνα, Ζεστό Νερό Χρήσης (ΖΝΧ) στους 58 C (έως 65 με βοηθητική ηλεκτρική αντίσταση) και κρύο νερό για ψύξη το καλοκαίρι. Αυτές οι εκδόσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με συστήματα ακτινοβολίας / τοπικές κλιματιστικές μονάδες (fcu), κεντρικά συστήματα ή μεσαία έως μεγάλα βιομηχανικά ή εμπορικά συστήματα. Οι τιμές των συντελεστών απόδοσης SEER και SCOP φτάνουν σε υψηλά επίπεδα με τους σπειροειδείς συμπιεστές DC, τους ανεμιστήρες EC και τους εναλλάκτες θερμότητας υψηλής απόδοσης. Οι συμπιεστές με ρυθμιστή στροφών επιτρέπουν την εξοικονόμηση έως 25% στην κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με άλλες αντλίες θερμότητας.