Σύστημα Εξωτερικής Θερμοπρόσοψης BioPanoply

Σύστημα Εξωτερικής Θερμοπρόσοψης BioPanoply

Τι είναι η Εξωτερική Θερμομόνωση;

Η λογική της εξωτερικής θερμομόνωσης στηρίζεται στη πλήρης κάλυψη ενός κτιρίου με θερμομονωτικό υλικό, αποφεύγοντας οποιοδήποτε κενό θα δημιουργήσουν οι θερμογέφυρες. Με λίγα λόγια το κτίριο επενδύεται ολοκληρωτικά από ειδικά μελετημένα υλικά, που του προσφέρουν εκτός από θερμομόνωση, προστασία διάβρωσης από τις καιρικές συνθήκες και ανακαινισμένη όψη, δηλαδή μια πανοπλία προστασίας!

Η “Υδροεμπορική Κρήτης” σε συνεργασία με την εταιρία Marmodom σας παρουσιάζει το πιστοποιημένο σύστημα Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων κατά ETAG 004 (ETICS) για την προστασία των τοιχωμάτων του σπιτιού σας από τις μεταβολές της εξωτερικής θερμοκρασίας, διασφαλίζοντας εσωτερικά ένα σταθερό κλίμα χειμώνα – καλοκαίρι.

Marmodom – biopanoply

Φορέστε την “πράσινη πανοπλία” προστασίας στο σπίτι σας και εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα !

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης BioPanoply, έχει το πλεονέκτημα να σας επιστρέφει τα χρήματα που θα επενδύσετε στα πρώτα χρόνια και λειτουργώντας σαν επιτυχημένη οικονομική επένδυση, να συνεχίζει να σας χαρίζει κέρδη με την μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης, μείωση των εξόδων συντήρησης και αύξηση της εμπορικής αξίας του κτιρίου.

Share this post